Tack till alla som såg Underlandet!

Vi är fantastiskt glada över att så många kom och såg Underlandet.  Det var en helt underbar produktion att medverka i, och att få framföra slutresultatet inför fullsatta salar är något alldeles extra.

Inom kort kommer det läggas upp lite bilder från föreställningen, tagna av vår fantastiska fotograf.

Vad händer nu då? Jo, nu laddar vi om inför vårens produktion! Manusgruppen jobbar redan dag och natt för att lägga grunden för ännu en oförglömlig spegatföreställning.

Vill du vara med? Produktionen kommer dra igång i mitten av mars, och föreställningarna äger rum i april någon månad därefter. Fler detaljer om nästa äventyr kommer snart dyka upp, men varför inte redan nu intresseanmäla dig till Spegat? Och ja, vi vill ha just dig!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *